Back to All Events

Wales Civil Society Forum on Brexit

  • Butetown Community Centre Loudoun Square Cardiff, Wales, CF10 5UZ United Kingdom (map)

Agenda

13.15           Registration and light refreshments (15 mins)

13.30            Welcome and Introductions (15mins)

13.45            Speaker (10mins) Dan Wincott, Wales Governance Centre – Brexit update

13.55            Speaker (10mins) Charles Whitmore, Forum Coordinator – Organisation Preparedness for Brexit.

14.05            Speaker (10mins) Jamie Westcombe, Equality and Human Rights Commission – Brexit, Rights and Loss of EU Funds.

14.15            Q&A (15mins)

14.30            Break – Drinks and networking (20-25mins)

14:55            Roundtable discussion (1hour)

15.50            Close